P-A-G-E-S

Monday 25 June 2012

Anatomia nesimtitului

... o boala grava si incurabila.
 Stiu, e o problema veche in lume, dar in ultima vreme (mai ales pe la noi) e epidemie. S-a raspandit mai ceva ca isteria cauzata de capuse. Unde te uiti, ii si vezi, in haita, tanda si cu manda, dumb and dumber varianta autohtona. E ca ciuma, tot mai multi, pe zi ce trece. Sper numa sa nu fie contagioasa treaba, desi alta explicatie care sa justifice explozia de cazuri nu prea vad. O fi pe baza genetica... Oricum, daca aveti suspiciuni (legate de cei din jurul vostru), sper sa va ajute ceea ce urmeaza.

Saturday 23 June 2012

Stiri...

... in traducere

Am tot incercat sa nu scriu nimic despre subiect, de fapt, l-am evitat pe cat posibil, dar fierbe tara in jurul meu, asa ca trebuie sa ma exprim. Da, da, despre domnul cu oualele Nastase vorbesc.

Wednesday 13 June 2012

Gustul bun si drag...

...at timpului petrecut cu un prieten bun.
Se intampla tot mai rar in ultima vreme sa reusesc sa-mi impart ziua incat sa-mi mai ramana un pic de timp pe care sa-l impart cu oameni dragi.
O cafea, sau o inghetata, sau pur si simplu doua vorbe la colt de strada sunt lucruri rare, mama ei de viata de adult. Dar si cand se intampla, toate au un gust mai bun.
Merg de cand ma stiu la Zanoni. Au cea mai buna inghetata (sau asa vreau eu sa cred) dar ieri a fost mai bune decat imi aminteam, pentru c-am fost cu-n prieten bun.
Astept cu nerabdare cafeaua scumpa rau de la Starbucks, pe care s-o impart cu Oana.
Intre timp, am sa ma lupt cu writer's block citind, citind, citind si sper sa revin cu ceva mai inspirat.