P-A-G-E-S

Monday, 5 March 2012

Pofta buna la pui lobotomizati!

Daca v-ati facut vreodata griji in legatura cu conditiile improprii in care-s crescuti puii de carne, worry no more, un student englez are solutia perfecta: ferme verticale de pui lobotomizati.
Stiam ca NASA experimenteaza cu diverse forme de carne obtinuta in laborator din celule stem (ca sa imbogateasca aportul de proteine al astronautilor), citisem de un premiu urias in bani pe care PETA il va da (sau l-a dat deja) primei companii care va introduce pe piata carne de pui in vitro (practic, carne de eprubeta) si auzisem de un altul care vrea sa "creasca" in laborator carne de vaca (fara vaca, of course). Dar pui lobotomizati?!
Explicatia cercetatorului:
De ce sa se chinuie bietele animale in timpul scurt (de 6-8 saptamani) pe care-l petrec si ele pe acest pamant? De ce sa duca o viata scurta si stresanta, cand putem foarte bine sa le lobotomizam si sa le atarnam in niste forme (da, ca si alea de turta dulce, numai ca in forma de pui) si sa le hranim intravenos? Practic, puii primesc aceeasi hrana ultra-mega hormonizata vitaminizata deci, vor fi la fel de umflati cu pompa pe cand ajung pe rafturile magazinelor. In plus, carnea va fi stress free. Visul oricarui gurmand, nu?! A, am uitat sa va zic ca oricum si picioarele puilor vor fi taiate, ca alea oricum nu folosesc nimanui (nici macar lor, ca doar n-au creier).
"Nu, nu este deloc morbid, ci doar pragmatic", declara tanarul vizionar. Serios?! (as zice eu, gandindu-ma la alte utilitati ale lobotomiei)
Mai multe detalii gasiti aici, in limba engleza, si o comparatie draguta cu Matrix (nu ca nu ne-am fi gandit cu totii la Neo si ferma de oameni in care s-a trezit dupa ce-a inghitit pastila rosie sau albastra, nu-mi mai amintesc). Iar aici, pentru cei ce mai mancati pe la fast food-uri, detalii despre vaca din hamburger.
                                               PS: instalatiile ar arata cam asa
















  
                                                                                                                                    

No comments:

Post a Comment