P-A-G-E-S

Saturday 27 August 2011

Scrisoare catre Apa Calda

Draga Apa Calda (sau, pot sa-ti spun doar Calda?),

Imi lipsesti tare mult. De cand ai plecat sufar in fiecare zi si, desi duc o lupta crancena cu sora ta cea rea, Apa Rece, nu reusim nicicum sa ajungem la un consens. Asa ca, zilnic, plec in cautarea ta dar, cu fiecare zi trecuta, incep sa cred ca te-ai evaporate pentru totdeauna. Incerc sa imi spun ca nu e asa, ca dupa relatia lunga pe care am avut-o nu se poate sa ma fi parasit asa, doar cu biletul acela din casa scarilor. Nici macar nu l-ai semnat… Vai, Calda, cat te regret.
Ma gandesc cu durere in suflet (si nu numai, multumita surorii tale malefice) la orele magice petrecute in compania ta. Cum ma bucuram ca putem sa ne intalnim la orice ora din zi sau din noapte, cum pregateam lumanari si esente parfumate… Dar intotdeauna, sa stii, intotdeauna m-am bucurat si de scurtele noastre intalniri cu prietenii (ma refer aici la Vase si Tacamuri si, sa stii, si ele iti duc dorul)…
Totusi, cum se spune, speranta moare ultima; asa ca, astept cu infrigurare (cu accentual pe FRIG) revenirea ta. Trebuie sa te intorci… pentru mine.

Cu drag,
Abonat Colterm, platitor de taxe si impozite.

No comments:

Post a Comment