P-A-G-E-S

Thursday 30 August 2012

Imi doresc o tara ca afara...

... unde, daca-ti cumperi produsul expus primesti reducere 


OK, poate-s doar usor iritata de faptul ca am vesnic bafta de a ma indragosti de un produs (in general electrocasnic) care nu mai este pe stoc si sfarsesc prin a-l cumpara pe cel expus pe raft. Cum fac asta? Simplu, ma uit pe site si mi se pune pata, de exemplu, pe acest aspirator. E dragut, micut, verde si cu floricele. Il cumpar!
Ma duc plina de entuziasm la magazin, ranjind pe drum ca un om nebun ("cumpar, cumpar cumpar" muahaha) si, undeva intre intrarea in magazin si raftul cu aspiratoare ma loveste gandul "Ah... sper ca nu-i si asta ultimul de pe raft" (ca frigiderul, masina de spalat si pana si nenorocitul de fier de calcat!).
Of course, era ultimul de pe raft. Bine, tot atata garantie am, tot la fel functioneaza, intr-o saptamana o sa aiba de 10 ori mai multe degete si zgarieturi pe el, etc. dar de ce sa cumpar ceva cu aprente pe el si pe care cel putin 100/zi de oameni l-au piscalit (scotocit, cotrobait, apasat, butonat, deschis, inchis, tras, impins)?! Si, daca tot il cumpar (pentru ca e verde si dragut si cu floricele), de ce nu mi se ofera reducere? Nu ca nu as putea trai fara reducere, sau ca sunt reduceri-freak sau vreo nebuna care se targuieste si pentru un tricou in mall, dar parca orgoliul meu de cumparator ar fi putin gadilat de chestia asta si parca mi-as dori mai mult sa cumpar de la ei. Nu ca as avea foarte multe optiuni, avand in vedere ca Media Galaxy le apartine si, in rest, ar mai fi Domo si... cam atat? Dar sincer, mi se pare putin deranjatna atitudinea "il iei daca-l vrei, daca nu, se gaseste alt fraier"...

Oricum, am sa traiesc mereu cu amintirea placuta a reducerii colosale primite la rochia de mireasa care, da, a fost ultima - cea expusa. Si nu, nu in Romania.

7 comments:

  1. Hai sa organizam un referendum cu intrebarea: Doriti reducere la produsele expuse? Sa vedem daca se intruneste cvorumu-ul :)))))
    Dar pentru ca la noi e ca la nimeni, parca vad ca se gasesc 7.4 milioane sa spuna: "Ce nu iti convine, ia-l domne, si gata!Amricanii-s de vina...!Vedeti, era mai bine pe vremea lu' Ceausescu! Atunci nici macar nu te mai oboseai sa alegi!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce?? 7.4? Parca erau 9:)) Of, daca nu am televizor sa fiu la curent... Americanii si Basescu, sigur e vina lor. Si sigur si faptul ca aseara nu am avut presiune la apa calda este rezultatul unei conspiratii universale menite sa ma oblige sa-mi platesc zeciuiala...

      Delete
  2. Emag. Eu mi-am luat un produs desfacut si scos din cutie (atata) si am avut vreo 15% parca reducere. Chiar m-a gadilat, mai mult idea :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca te sunam inainte sa pornesc la cumparaturi... Bine de stiut pe data viitoare. Si, asa-i ca gadila?

      Delete
  3. Am scris idea, wtf?
    Da, gadila fain :D.

    ReplyDelete
  4. Sa vezi cum gadila cand iei un produs in situatia descrisa de tine, la super reducere, si-ti dai seama ca de fapt pretul initial era peste pretul pietei. Pe mine m-a gadilit de m-a zgariat. :))

    ReplyDelete